IT Management

service management 20150611

 

Under mina mer än 20-år inom IT branschen så har jag utfört uppdrag inom inom Service Management, Service Delivery Management, Key Account Management, Service Desk/Help Desk och jag kan nu erbjuda Er dessa tjänster i egen regi.

Jag har arbetat med allt från småföretag till multinationella företag.
Jag är strukturerad i mitt arbete och har en mycket god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och kollegor.
Säkerhet är något som ligger väldigt varmt om hjärtat och detta genomsyrar alltid mitt arbete.
Jag har under mina år arbetat upp en gedigen erfarenhet och allt har levererats med samma professionalitet och engagemang.
Jag har mycket lätt för att arbeta i team, både som deltagare och uppdragsledare. Jag har en god förmåga att sätta mig in i kundens krav, behov och verksamhet och jag låter aldrig status och prestige hindra mig från att göra ett bra uppdrag.
Jag försöker alltid vara utåtriktad, jag har en solid social förmåga och en stark ansvarskänsla, respekterar andra människor och anpassar mitt bemötande efter detta.
Jag kan med kort varsel sättas in i uppdrag inom ovan nämnda områden.

Kontakta oss på Sundskonsult för ett första möte.

”Åren som konsult har gett mig mycket, men kanske framför allt, en respekt och ödmjukhet inför människor, åsikter och olika kulturer och en förmåga att kunna lita på mina medmänniskor.Jag besitter ett stort mått av det som idag kallas social kompetens och fungerar utmärkt i grupp, både i ledande och underordnad befattning. Jag har lätt att komma överens med människor och har sällan några samarbetsproblem.”